O locație aflată pe platouri mirobolante

vă pune la dispoziție servicii de înaltă calitate și prezentate cu profesionalism

Vă așteptăm pentru găzduirea evenimentului Dumneavoastră într-un spațiu ce poate acomoda pana în 400 de persoane, reușind să depășim așteptarile celui mai pretențios gourment!

   Decorare sală

   Aranjament prezidiu

   Candy Bar

   Event /Wedding Planning

   Cununie în aer liber

   Petrecerea burlacilor și a burlăciților

   Gala Service

   Cazare

   Sonorizare

   Hosting

   Locuri de parcare pentru 160 de mașini în incinta locației

 

Bucătarie

   deținem o bucătărie proprie, amplasată în cadrul resortului și ne mândrim că este echipată cu utilaje profesionale de ultimă generație. Mâncărurile sunt preparate respectând rețete din bucătăriile:

   tradițională.  Am optat pentru bucate fine și alese din bucătăria tradițional românească

   internațională. Ne face o mare plăcere să vă prezentam posibilitatea de a opta pentru diferite preparate din bucătăriile cele  mai faimoase: French cousin, Italian, Spanish, Arabic, Mexican, Asian.

 

De-a lungul  evenimentelor oganizate am stabilit relații cu o gamă largă de colaboratori,  pe care i-am selectat și identificat conform nevoilor și solicitărilor.

   Aranjamente florale

   Servicii foto video

   Machiaj profesionist

   Coafură și beauty

   Artificii și gheață carbonică

   Muzică (DJ și/sau live)

   Lumini

   Sonorizare

   MC

   Bar mobil

   Sculpturi în gheață

   Fântână de șampanie, ciocolată

   Cofetării pentru prajituri

   Tort

   Transport

   Orice alta solicitare

Evenimente private

Organizare Nunși

Ți-ai dorit întotdeauna să ai o nuntă desprinsă din basme? Te-ai gândit să îți faci atât ceremonia religioasă, cât și recepția într-un colț de rai, departe de zgomotul agitat al orașului, într-un loc divin care emană eleganță și bun gust? Acum ai ocazia să îți îndeplinești acest vis alături de Vinnys Events! Imaginează-ți… un spațiu înmiresmat pe care este amplasat un cort fastuos, împodobit cu rafinament, însuflețit cu felinare și ghirlande, totul pentru prețiosul eveniment. Cortul este înconjurat de arbuști și flori încântătoare, care expun un joc de culori placut vederii. În proximitatea cortului există un superb lac amenajat. Acest colț de rai îmbietor este locul ideal pentru ceremonia religioasă. Iar tot acest spațiu imperial este la dispozitia ta!  Aici, povestea ta devine realitatea noastră!

Organizare Aniversari

Întotdeauna ți-ai dorit să îți celebrezi ziua de naștere într-un loc fascinant? Sărbatorește acum aniversarea ta la Vinnys Events, într-un pavilion de un rafinament clasic, ideal pentru o petrecere caracterizată printr-o ambianță relaxantă, de vară. Localizat în inima naturii, într-un mediu captivant, cu multă verdeață proaspătă, petrecerea ta va fi una memorabilă. Imaginează-ți șampanie, confetti, muzica bună, prieteni dragi și multă distracție! Alături de lacul amenajat și peisajul splendid, evenimentul tău va fi plin de viață și culoare! Spațiul este unul providențial și asigura oricărui eveniment o atmosferă deosebită.

Organizare Botezuri

Ești în căutarea unui local potrivit pentru organizarea unui botez? În primul rând, asigură-te că acesta este cel mai potrivit nevoilor tale. Locația noastră, amplasată într-un decor feeric, în mijlocul naturii, îți pune la dispoziție un cort simplu și rafinat, potrivit evenimentelor speciale. Fiind un pavilion deschis, este potrivit pentru evenimentele la care vor fi prezenți și copii, deoarece supravegherea acestora se va face ușor. Alături de un lac amenajat și o priveliște încântătoare, acesta este locul potrivit pentru detașarea de viață cotidiană a orașului. Ne vom asigura ca evenimentul tău va fi o experiență placută și pentru cei mici. Sărbătorește la Vinnys Events alături de familia ta și prietenii dragi, într-o atmosfera intimă!

Evenimente corporate

Știm cât de importantă este imaginea unei companii, de aceea noi respectăm cerinșele și rigorile de organizare a evenimentelor corporate. Fie că dorești organizarea unor evenimente restrânse, informale, precum organizarea unei întâlniri importante de afaceri, o ieșire cu colegii într-un decor creativ, sau organizarea unor evenimente de amploare, precum lansări de produse sau conferințe de presă, Vinnys Events îți oferă mediul potrivit pentru orice tip de eveniment business. În acest spațiu versatil, susținem prestanța unui eveniment corporativ de top într-un cadru larg și o ambianță plăcută. Vinnys Events îți pune la dispoziție un pavilion pentru evenimente, amplasat într-o oază de spațiu verde și proaspăt, alături de un lac amenajat. Te asigurăm că alături de noi evenimentul tău va fi unul inovativ și de succes!

Îți susținem evenimentul cu toate facilitățile de care ai nevoie :

   bucătăria

  videoproiector

   instalație audio

   internet wireless

Social Events

Nimic nu poate fi lăsat la voia întâmplării atunci când dorești să organizezi un eveniment deosebit, unic. Noi suntem deschiși oricărui tip de eveniment, fie că e vorba despre o prezentare de modă, un concert sau o petrecere tematică.

La Vinnys Events găsești rețeta perfectă pentru un eveniment fără cusur: creativitate, flexibilitate, servicii de calitate, un pavilion de o eleganță impunătoare și o priveliște mirifică.

Spațiul decorat cu cele mai încântătoare flori și arbuști deosebiți, alături de un lac atent amenajat, creează un spațiu deschis, plin de culoare, în care toți invitații se vor simți în largul lor și relaxați. Aici, evenimentele se desfășoară într-un cadru natural. Acesta este locul ideal, menit să întrunească cerințele oricărui tip de eveniment social!

Își susținem evenimentul cu toate facilitățile de care ai nevoie:

   Bucate tradiționale și internaționale la alegere din  meniurile propuse de noi , pregătite cu drag  în bucătăria proprie Vinnys de către cei mai buni specialiști bucătari

   Open bar

   Amenajarea sălii (huse scaune, fețe de masă )

   Locuri de parcare pe spațiul Vinnys Events.

Vom fi bucuroși să vă asistăm profesional în organizarea și desfășurarea evenimentului planificat.

1