Cum să îţi surprinzi invitaţii la nuntă?

Cele 7 legi ascunse!

Fară îndoială că nunta este un eveniment aşteptat atât de miri cât şi de nuntaşi, însă ce să faci să îi surprinzi?


 

  • Incepe cu invitaţiile. Prima părere şi aşteptare din partea nuntaşilor este la primirea invitaţiilor. Uimeşte-i cu un design unic şi diferit, în ton cu temtica nunţii, dar fii discret lasând o parte din surpriză şi pentru ziua cea mare. În limita bugetului poţi personaliza invitaţiile – scriind numele persoanelor invitate sau uimeşte-i cu un cadou dulce. Şi nu uitaţi să le oferiţi personal.
  • Întampinarea şi aranjarea la mese. Deşi îţi ia puţin mai mult timp şi nervi, aranjarea la masă este un element important. Oamenii vor să  petreacă timpul frumos, să se veselească şi să stea cu persoane cu care pot povesti, de obicei de varstă apropiată. Locul potrivit pentru tineri şi iubitorii de dans bineînţeles este lânga Dj sau ringul de dans. Pe cei mai în varstă îi poţi mulţumi cu un loc mai liniştit. Asigură-te că este suficient  loc pentru copii la mesele părinţilor, sau dacă sunt mai mulţi poţi cere o masă  specială pentru ei, cu jocuri, cărţi de colorat şi o persoană responsabilă de distracţia acestora, chiar si un clown.Poti fi ajutat de hostesse pentru a intâmpina şi conduce invitaţii la mese. Şi nu uitaţi în toată agitaţia să mergeţi  la invitaţi pentru a le transmite aprecierile  şi mulţumirile voastre.
  • Când vine vorba de nuntă toţi sunt gurmanzi. Surprinzător sau nu, dar oamenii aşteaptă de la fiecare nuntă să mânânce bine. Aşa că, cucereşte-i de la prima farfurie, alege aperitivul rece astfel încât să se potrivească şi să satisfacă asteptările şi celui mai pretenţios gurman, potrivindu-l cu un sos delicios. Surpinde-i  cu  o gustare intre mese, o tonetă cu clopoţei care anunţă îngheţata, vată de zahăr, un hamburger. Nu uita de candy bar – deja element “obligatoriu”  la nunţile româneşti.
  • Iubesc dansul. Nunta este o petrecere iar muzica este sufletul petrecerii, asfel încât nu ţi-ai dori nici o dată să fii la o nuntă unde nimeni nu vrea să se ridice să danseze. În funcţie de vârsta şi preferinţele invitaţilor abordează genurile de muzică. Discută din timp cu Dj-ul sau formaţia despre preferinţele voastre , si fă-ţi un pic de timp inainte de nuntă pentru a te uita peste playlist şi a şterge melodiile care  credeţi că  nu vi se potrivesc. Poţi invita un instructor de dans care să-i înveţe pe invitaţi diverse genuri de dans.
  • Dansul mirilor. Nimeni nu asteaptă la nuntă -campionatul naţional de dansuri.Tot ce trebuie să ştii este să transmiti pasiunea şi dragostea dintre voi in ritmul unui dans. Poţi surprinde invitaţii cu un streetdance, un dans combinat sau chiar  un dans cu parinţii sau/şi naşii. Nu uita de pasiune, contactul vizual, şi lasă emoţiile. Nimeni nu stie ce paşi aţi greşit.
  • Surprize, surprize!  În funcţie de buget poţi încânta invitaţii oferindu-le poze haioase din timpul nunţii, jocuri cu premii, momente artistice în timpul servirii mesei,sau îi poti cuceri derulând pe proiector poze din copilăria voastră şi până în prezent, sau un love story.  Şi bineinţeles, toti vor poze… cu ei.
  • Venerează tortul. Deşi a devenit un clişeu şi te gândeşti să nu mai serveşti tort, ia în considerare că invitaţii tăi ar putea rămâne dezamăgiţi. Fiind unul din momentele mult aşteptate îl poţi combina cu un legamânt de iubire intre voi doi, mesaj de mulţumire către invitaţi, artificii, sau chiar îl poţi servi în aer liber .

 


Categorys: Uncategorized

Tags: 

Categorys: Uncategorized

Tags: 
1